Senetle Borç Altın Verenler

Senetle Borç Altın Verenler

Senetle kredi ve komisyonla kredi gibi ifadeleri son zamanlarda hepimiz duymuşuzdur. Peki nedir senetle kredi? Öncelikle sanılanın aksine dolandırıcılık veya çok yüksek faizlerle işlem yapma gibi bir durum değildir. Bankalara paralel olarak uygulanan faiz oranlarıyla birlikte nakit sorunu yaşayan pek çok kişi tarafından tercih edilen hatta bankalardan para çekebilecek seviyede olmasına rağmen senetle kredi alan kişilerce de kullanılan bir nakit sağlama yöntemidir. Senetle nakit para alışverişinin yanında şimdi de borç altın verme hizmeti başlamıştır.

Senetle Borç Para Veren Kuyumcular

Senet karşılığında borç altın alarak altın yatırımı yapabilir ve kazancınız ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Üstelik altın çok daha fazla getirisi olan bir yatırım aracı olduğu için kazançlı bile çıkabilirsiniz. Bunun yanında diyelim ki bir düğüne veya bir nişana gidecekseniz ve altın alacak paranız yok. Senetle borç altın alarak ödeme planı içerisinde borcunuzu ödeyebilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz. Senetle borç altın alarak vadeli mevduat altın hesabı da açabilir ve kazancınız ve borcunuzu geri ödeyebilirsiniz.

Borç Altın Veren Kuyumcular

Borç altın bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Tanıdık bir kişi veya kuyumcu ile iletişime geçmeden borç olarak altın almak oldukça zor ve uzun bir süreci beraberinde getiren bir iştir.Ancak sitemiz ile siz de borç altın veren kuyumcular ile iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bunun yanı sıra borç altın veren kuyumculardan alınan altınları bankaların altın hesabına yatırarak daha kazançlı çıkabilir ve yatırım yapabilirsiniz. Bankaların içerisinde yer alan altın hesapları birbirinden avantajları fırsatları beraberinde getirmektedir.

Borç altın veren kuyumcular, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Konya, Kayseri, Eskişehir ve Adana gibi büyük şehirler başta olmak üzere birçok ülkede bulunmaktadır. Önemli olan bu kişileri bulmak ve iletişime geçerek altın alabilmektir. Borç altın veren kuyumcular ile iletişime geçtikten sonra ödemelerinizi taksitler halinde de yapabilirsiniz. Alınan altının geri ödenmesinde o günün kuruna göre ödeme yapılabilir. Bankalardan kredi alamayan, nakit sorunu yaşayan veya altın ile işlem yapan kişiler bu senetle  borç altın fırsatından yararlanabilir.

Euro Olarak Borç Verenler

Bazı durumlarda alınacak borç miktarı ve türü farklı para birimleri ile olabilir. Yurt dışında yaşayan gurbetçiler, kurumsal veya bireysel olarak yabancı firmalar ile iş birliği yapan kişiler veya yatırım olarak Euro kullanan kişiler nakit ihtiyacına gerek duyabilir.Bu gibi durumlarda her zaman Euro olarak piyasada borç para bulmak mümkün olmayabilir. Akrabalardan, arkadaşlardan veya başka kişilerden alınmaya çalışan borç para ilerleyen dönemlerde sizleri zor duruma koyabilir.

Euro olarak borç para veren kişiler ile iletişime geçerek siz de acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik TL almaktan daha avantajlı olduğu için Euro borçlarını yatırım yapmada da kullanabilirsiniz.

Euro olarak borç veren kişiler ile iletişime geçtikten sonra siz de hemen ödeme takvimi hakkında bilgi alabilirsiniz. Uygulanan faiz oranlarını ve diğer prosedürleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca kredi notu veya başka bilgilere gerek duymadan elden direkt olarak paranızı alabilirsiniz. Yüksek miktarda alınacak olan Euro türü borçlarınızı hesabınıza havale veya EFT olarak da isteyebilirsiniz. Siz de bu fırsatlarda yararlanmak için hemen harekete geçin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir